Zoeken naar training omgaan met agressie

 
training omgaan met agressie
Training omgaan met agressie. Training omgaan met agressie.
Daarnaast wordt de deelnemers geleerd de grenzen van de eigen tolerantie te definiëren en aan de klant kenbaar te maken. De Training omgaan met agressie begint met een stuk theorie. Aan de orde komen de verschillende vormen van agressie de impact hiervan en de manieren om agressie te voorkomen en om te buigen. Tevens wordt hierbij aandacht besteed aan het agressieprotocol van de opdrachtgever en wordt geïnventariseerd welke onderwerpen de cursisten in het praktijkgedeelte met name aan de orde willen laten komen. In het vervolg van de training draait het om het intensief oefenen met praktijkcasussen. Hierbij worden door de trainer een acteur en de deelnemers diverse praktijksituaties geoefend waarin agressie en communicatieaspecten naar voren komen.
Agressieregulatie Tips Leer omgaan met agressie.
7 Agressietrainers ISO gecertificeerd. 31 januari 2017 zijn tijdens de ISO opfrisdag alle 7 agressietrainers ISO gecertificeerd! Na een spannende dag training die werd gegeven door de examenkandidaten met ontzettende leuke vrijwillige deelnemers. De Jong Training en Advies. 3106 41 78 28 16. Copyright 2016 De Jong Training en Advies Disclaimer Anti Spam Beleid Privacy Policy. This website uses cookies to improve your experience.
Training Omgaan met Agressie Agressietraining IMK Opleidingen.
Parttime werken als Studieadviseur dat kan bij IMK! Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Home Cursus Training Omgaan met agressie op de werkvloer. IMK Opleidingen heeft haar Cedeo-erkenning behaald met een unieke klanttevredenheidsscore van 100% voor maatwerk en 967% voor het open programma. Lees hier het nieuwsbericht en het volledige rapport. 100% 967% IMK bij u in de buurt. Bekijk alle opleidingen en trainingen bij u in de buurt! Training Omgaan met agressie op de werkvloer. Hoe u van onze boze klant een tevreden klant maakt. Alleen als maatwerktraining beschikbaar. Ervaringen delen en op de hoogte blijven?
Omgaan met Agressie trainingen Agressiecursus XL10.
Op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen en voel je je veiliger in jouw werk! In onze trainingen leren we medewerkers omgaan met verbale en/ of fysieke agressie. Je leert specifieke vaardigheden aan voor het signaleren en voorkomen van agressief gedrag. Mocht de situatie toch uit de hand lopen leer je technieken aan om de situatie onder controle te krijgen. Een locatie in de buurt. 1 op 1 coaching. Er zijn medewerkers die meer baat hebben bij individuele begeleiding in specifieke werksituaties waarin agressie voorkomt.
Cursus omgaan met agressie in de zorg Zorgcollege.
Maar ook praktische oefeningen als afstand-nabijheid hoe bescherm ik mezelf hoe bescherm/help ik mijn collega zijn belangrijke onderdelen in de cursus omgaan met agressie in de zorg. Inhoud cursus Omgaan met agressie. In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld. Wat is instrumentele agressie. Wat is emotionele agressie. De trap van agressie. lichamelijke agressie en zelfverdediging. Belang van structuur en het zorgplan. Toelating Cursus omgaan met agressie. Voor individuen die meer kennis en vaardigheid willen in de omgang met agressie. Voor teams die te maken hebben met agressie en moeite hebben met de omgang met agressie.
Trainingen Omgaan met agressie voor interne en externe zorgverleners.
Vanuit Archipel Kenniscentrum wordt expertise ingezet rondom agressie ten behoeve van interne en externe zorgverleners.
Leer omgaan met agressie met de Agressietraining NTI.
Aan deze cursus is ook een gratis praktijktraining verbonden. Tijdens deze training kun je de theorie direct toepassen en oefen je in het omgaan met agressie. Agressie leren herkennen en voorkomen met het NTI. Bij agressiehantering is het belangrijk dat je je in een ander kunt verplaatsen. Hierdoor kun je agressie op bepaalde momenten voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld letten op verbale en non-verbale communicatie om te weten wanneer je moet ingrijpen. Deze praktijkgerichte NTI-cursus gaat diep in op de verschillende onderwerpen die bij het hanteren van agressie komen kijken. Wat doet agressie met ons? Is agressie aangeboren of aangeleerd? Je einddoel inzicht in agressie.
Training Omgaan met agressie SV Land.
Herkennen van agressief gedrag is de basis voor het zoveel als mogelijk voorkomen van agressie. Deelnemers aan de training Omgaan met agressie zal naast het herkennen van agressief gedrag worden geleerd hoe je agressief gedrag op een professionele manier begrenst dat alles in het belang van zichzelf collegas en organisatie. Tevens leert de deelnemer feedback te geven en te ontvangen. De training is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en teamleiders. De Training Omgaan met agressie zal zich richten op de meeste voorkomende vormen van agressie. Verbale of frustratie emotionele agressie. Witte boorden agressie agressie op de persoon. Agressie onder invloed van alcohol/drugs en medicijnen.
Omgaan met Agressie.
Wanneer je de Cursus Omgaan met Agressie met voldoende resultaat volgt ontvang je een Certificaat van Deelname van SHO. De kosten voor dit Certificaat bedragen 25. Het cursusgeld voor deze Training Omgaan met Agressie bedraagt 245. Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal en exclusief dagarrangement en certificeringskosten. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Print deze pagina Nu aanmelden. Sociale Hygiene SVH HACCP. Spoedcursus Sociale Hygiëne SVH. Avondcursus Sociale Hygiëne SVH. Basis BHV E-Learning praktijk.

Contacteer ons