Op zoek naar trainingsbureau?

 
trainingsbureau
Loof training en advies bij Loof komt iedereen tot bloei.
Op 1 oktober hebben we bij blooming trainingsbureau een bladzijde omgeslagen en werken we onder een nieuwe naam maar onze ambities en werkwijzen zijn onveranderd. Bij Loof training en advies geloven we in groei. Onze wortels liggen in de Volkshogeschool Bergen. Het stimuleren om nieuwe stappen te maken nieuwe zaken te laten ontkiemen zit in ons DNA verankerd. Loof daagt uit om te groeien.
Studentenvakbond AKKU Trainingsbureau.
Het AKKU Trainingsbureau is opgericht om studenten en studentenorganisaties van de Radboud Universiteit Nijmegen RU en de Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN te ondersteunen. Dit doet zij door trainingen aan te bieden aan individuele studenten studentenbesturen en medezeggenschapsorganen. AKKU Trainingsbureau organiseert trainingen voor studenten uit studentenorganisaties zowel op eigen initiatief als op aanvraag vanuit een vereniging of medezeggenschapsorgaan. Studentenorganisaties kunnen aangeven waar de training over moet gaan en wanneer deze ongeveer plaats moet vinden. Het trainingsbureau verzorgt vervolgens een training die voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.
Persoonlijk Leiderschap Training Bureau Land.
In de Persoonlijk Leiderschap Training bij Bureau Land leert u in 2 dagen uzelf te leiden in plaats van geleid te worden. Bekijk deze training op onze site.
Trainingsbureau Van Harte Lingsma Management Trainingen Communicatie trainingen.
Trainingsbureau Van Harte en Lingsma voor In-company en open trainingen en opleidingen voor management en leidinggevenden. Van leiderschap persoonlijke effe
De Zwaluw Trainingsbureau.
Trainingen voor alle professionals in de Jeugdzorg jeugdgezondheidszorg en. Een overzicht van de recente activiteiten van trainingsbureau de Zwaluw. Wat is Signs of Safety? Over Signs of Safety.
Trainingen voor professionals Rubicon jeugdzorg.
Trainingen voor professionals. Rubicon jeugdzorg.
Kwaliteit Trainingsbureau IMK Opleidingen.
Lees hier hoe wij de kwaliteit van uw opleiding training of cursus garanderen!
Sports Behaviour Trainingsbureau Team.
Jongeren tonen vaak weerstand tegen hulpverlening. Een grote groep jongeren bereiken we niet door te praten. Door te doen door ze zelf te laten ervaren door het gebruik van humor verdwijnt de weerstand en ontstaat er een moment dat jongeren zelf hun gedrag willen veranderen. Wij werken op een praktische manier mensen leren het beste door te doen. Hieronder staan een aantal vaste trainers waar we mee werken. Verder zijn er een aantal trainers flexibel inzetbaar zij geven één of meerdere trainingen per jaar voor SB. Kinder en Jeugdpsycholoog en oprichtster van Trainingsbureau SB.
Training en cursus Trainingsbureau IMK Opleidingen.
IMK Opleidingen verzorgt praktijkgericht uw training of cursus. Ook verzorgen wij bedrijfstrainingen en maatwerk trainingen op maat voor uw bedrijf!

Contacteer ons