Resultaten voor verkoopadviseur

 
verkoopadviseur
Verkoopadviseur Zakelijk NLE.
Na het succesvol openbreken van de consumentenmarkt heeft NLE een Zakelijke afdeling opgericht om ook de zakelijke markt op te schudden. NLE Zakelijk richt zich voornamelijk op bedrijven in het midden en kleinbedrijf. Het verkoopteam is verantwoordelijk voor de werving van nieuwe zakelijke klanten. NLE Zakelijk biedt pakketten die aansluiten op de wensen van de tegenwoordige ondernemer. Geen gedoe een scherp tarief en persoonlijk advies. Samen ondernemen staat centraal op de zakelijke afdeling. Het dynamische karakter van NLE is duidelijk terug te zien in de medewerkers en de afdeling. Klanttevredenheid is prioriteit nummer 1 bij NLE.
Vacature Verkoopadviseur Monsterboard.
Adecco Office Noord Oost. Personato Werving en Selectie. Ontvang Verkoopadviseur vacatures per e-mail.
Vacature Verkoopadviseur Bootman.nl.
Gratis verzenden in NL BE en DE. Advies in onze demoruimte. In bezit van B-rijbewijs. 8-16 uur per week beschikbaar. Als een door de wol geverfde verkooptijger bijt jij je vast in de verkoop van onze rubberboten motoren en bootaccessoires. Je geeft potentiële klanten een verbluffend goed productadvies en doet ze een weergaloze aanbieding. Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte afhandeling van elke aanvraag. Je doel is duidelijk een zo hoog mogelijke conversie. Je bedient klanten per telefoon per mail en in persoon.
Verkoopadviseur Woonboulevard Poortvliet XXL.
Zit commercieel inzicht je in de genen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Als medewerker van het verkoopteam Wonen help je onze klanten de items te vinden die hun droomhuis werkelijkheid maken. Het inspireren van iedere bezoeker door jouw passie voor je vakgebied. Klantvriendelijkheid een open en actieve verkoophouding. Elke aankoop administratief secuur en professioneel afhandelen. De woonwens van de klant vertalen naar passende producten. Met persoonlijke verkooptargets meewerken aan het realiseren van verkoopresultaten.
MBO Verkoopadviseur.
Economie / Bedrijf opleidingen. Horeca / Toerisme opleidingen. Gezondheid / Sport opleidingen. Dieren / Planten opleidingen. Bouw / Techniek opleidingen. MBO Verkoopadviseur niveau 3. Met het diploma Verkoopadviseur kun je werk vinden in de groothandel of werk vinden bij bedrijven die actief zijn in bijvoorbeeld de sector wonen. Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de bestellingen die in het bedrijf worden gedaan. Daarnaast maak je offertes een beschrijving van je product/dienst plus de prijs die je hiervoor vraagt en verstuur je deze naar klanten en potentiële klanten. Jij hebt dus veel contact met klanten en dus ben je ook degene die het verkoopgesprek houdt en ervoor zorgt dat de producten op de goede plaats en tijd worden afgeleverd.
Wat is een verkoopadviseur? Vacatures.nl.
Vacatures zoeken Vacatures zoeken. Functieomschrijvingen / Sales / Verkoopadviseur. Bekijk alle Verkoopadviseur vacatures. Wat is een verkoopadviseur? Een verkoopadviseur is iemand die consumenten adviseert bij de aankoop van producten bijvoorbeeld in de elektronica auto of woonbranche. In feite heeft een verkoopadviseur een dubbele rol hij dient de consument van passend advies te voorzien maar tegelijkertijd heeft hij er belang bij dat er zoveel mogelijk producten verkocht worden. De functie van verkoopadviseur vertoont de nodige overeenkomsten met die van verkoper al wordt de term verkoopadviseur met name gebruikt wanneer het om producten van relatief grote waarde gaat zoals autos en keukens.
Verkoopadviseur Pluimers Isolatie.
Ruim 80% van het werk bestaat uit koude of warme acquisitie gericht op de particuliere markt denk hierbij aan woonwijken als werkgebied. Je werft nieuwe klanten door middel van door-to-door selling. Deze klanten geef je vervolgens door aan de afdeling Verkoop Binnendienst die met deze klanten een afspraak plannen. Een andere collega bezoekt de klant en maakt vervolgens een advies op maat. Isolatiebedrijf Pluimers doet op een transparante manier zaken en biedt uitstekende dienstverlening.
Verkoopadviseur Heras buitengewoon beveiligd.
Home Over ons Werken bij Heras Vacatures Verkoopadviseur Verkoopadviseur. Voor ons regiokantoor in Heerhugowaard op de afdeling Sales zijn we op zoek naar een full-time buitengewone Verkoopadviseur. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Verkoopadviseur die op basis van vastgestelde doelstellingen commerciële resultaten boekt in de regio Midden Nederland Utrecht e.o waarbij de kandidaat woonachtig is in deze regio. Een teamplayer die als professioneel adviseur onze bestaande en ook nieuwe klanten benadert. Daarnaast ziet hij/zij kansen in de markt en weet deze om te zetten in commerciële activiteiten.
verkoopadviseur Engelse vertaling Linguee woordenboek.
ë ï é è ö ê ü ó ç á à â û. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands gb Engels. gb Engels nl Nederlands. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands es Spaans. nl Nederlands pt Portugees. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands pl Pools. nl Nederlands se Zweeds. nl Nederlands dk Deens. nl Nederlands fi Fins. nl Nederlands gr Grieks. nl Nederlands cz Tsjechisch. nl Nederlands ro Roemeens. nl Nederlands hu Hongaars.

Contacteer ons