Zoeken naar beurstraining

 
beurstraining
SalesTopics Beurstraining Beurstrainingen.
Beurstraining voor het beste verkoopresultaat. SalesTopics Dé TOP in beurstrainingen Sales Coaching en Sales Consultancy met succes als resultaat!
Beurstraining. Meer resultaat uit jouw beursdeelname!
Training vergroten zakelijk vertrouwen. In deze beurstraining leer je meer resultaat succes en plezier te halen uit jouw beursdeelname. We leren je het echte voelbare en merkbare onderscheid bij toekomstige klanten achter te laten. We geven je de juiste handvatten om dit te realiseren. Creëren van van echte interesse en contact. Beter verkopen op basis van jouw persoonlijkheid en niet op basis van verkooptrucs. De do's en don'ts. Praktijkgericht en direct toepasbaar. Volledig gericht op jouw eigen praktijk en doelstellingen.
returning-form Intraservice.
Neem contact met ons op. U heeft fors geïnvesteerd in een stand op een vakbeurs. U bent ervan overtuigd dat uw beursteam deze investering met tientallen leads terugverdiend. Totdat u met eigen ogen ziet dat uw mensen geen enthousiasme uitstralen niet of nauwelijks bezoekers aanspreken of juist veel te lang zelf aan het woord zijn. Een peperdure beurs en fors achterop in uw verkoop! Voorkom dit en volg met uw volledige beursteam een beurstraining. U leert op een positieve manier contact te maken met bezoekers op een beurs.
Beurstraining Beurstrainingen Voor Uw Standbemanning.
Beurstraining voor uw standbemanning. In korte tijd de belangrijkste highligths voor een succesvolle beurs. Uw standbemanning volledig op scherp Alle beurs-succes-factoren ingetraind Maximaal rendement Tijdens iedere beursdag followup. Uw standbemanning helemaal gefocused op uw doelstellingen! Dat is wat deze complete training u brengt. Uw standbemanning volledig op scherp. Na 90 minuten trainen een dag actief beurs-leads bellen. De trainer coacht on-the-job en houdt de energie erin!
Home RdOS Training Advies.
RdOS ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun doelstellingen!
Beurstraining Optimalisatie van Commercie en Communicatie Verkooptraining Coaching en commerciële trainingen.
Optimalisatie van Commercie en Communicatie Verkooptraining Coaching en commerciële trainingen
Beurstraining Kopexpo.
medewerkers and denken
Beurstraining.
Beurstraining het maximale uit uw beursbezoek. Een goed product een professionele stand representatieve standbemanning maar toch onvoldoende rendement uit uw beursdeelname. Een geslaagde beurs staat of valt met de medewerkers. Nelleke Mulder Imago Groep leert uw medewerkers met de beurstraining met welke houding communicatie uiterlijke presentatie en lichaamstaal zij het verschil kunnen maken! Tijdens de beurstraining wordt aandacht besteed aan presentatie en communicatie. Ofwel vertegenwoordigt de medewerker uw bedrijf gemotiveerd en op de juiste manier? Een berg visitekaartjes verzamelen is niet zo moeilijk.
Haal het beste uit een beurs met deze beurstraining Feedback.
Home Trainingen Haal het beste uit een beurs met deze beurstraining Beurstraining. Van een eerste uitstekende indruk heb je het zeker nodig tijdens een beurs. Hoe je op een professionele en succesvolle manier je bedrijf kunt presenteren tijdens beurzen en andere contactdagen leer je tijdens de Beurstraining. Wat levert de training jou op? Je wordt je bewust van je eigen houding en gedrag in en om de stand je leert resultaatgericht te handelen en je vaardigheden enthousiast toe te passen op de beursvloer. Je weet precies hoe je na de beurs de juiste activiteiten oppakt zodat de beursbezoeker ook klant wordt.

Contacteer ons